Hevederzár csere| Tanúsítványt kérjen

By | április 30, 2015

A hevederzár csere az egyik legkeresettebb szolgáltatásaink közé tartozik. Rengeteg ember választotta otthona védelme érdekében a heveder zárakat. Sokan azonban még mindig nincsenek tisztában a hevederzárak tekintetében sok dologgal.

Sokszor az emberek nincsenek tisztában a hevederzárak tulajdonságaival. Ezt sajnos néha egyes cégek ki is használják. Képesek eladni olyan szó szerint piacokon is beszerezhető anyagában silány hevederzárakat. Ezeket akár egy csavarhúzóval is kilehet nyitni.

Jó páran bedőlnek sajnos ennek a csalásnak. Megelégszenek azzal, hogy látják a hevederzárat és az áruk is kecsegtető. Mivel csak a látszólagos a védelem, a betörők utaznak ezekre a hevederzár típusokra. Ezt kihasználva pár perc alatt bejuthatnak egy otthonba.
A heveder zárak közül a MABISZ tanúsítvánnyal ellátott hevederzár nyújt a betörők valódi védelmet. Ezért cégünk csak a legelismertebb magyar gyártmányú, MABISZ tanúsítvánnyal ellátott zárakat szereli be. A Biztibuk nevű hevederzár a jelenleg kapható legjobb zár.

A hevederzár szerelés szolgáltatásunkat ritkábban veszik igénybe, mint bármely más szolgáltatásunkat. Ez köszönheti annak, hogy a jő minőségű és jól felszerelt hevederzár nem hibásodik meg egyszerűen. Általában a hevederzár szerelés olyan okból történik, hogy bele tört a kulcs a zárba. A szerelés nem vesz igénybe sok időt, ha megfelelő szerszámokkal állnak neki a munkának. Könnyű azonban elrontani annak az embernek, aki szakértelem nélkül esik neki a javításnak. Ilyenkor több a kár, mint a haszon. És a cégünk szakembereinek is egyszerűbb elsőre jó munkát végezni, mint mások után eltakarítani a károkat.
A MABISZ tanúsítvánnyal rendelkező hevederzár fúrás, letapogatás, saválló zárbetétjével és erős külső borítással van ellátva. A cilinderzár töréstől, maghúzástól, fúrástól, kifeszítéstől védett. A hevederzár kulcsai csak biztonsági kódkártyával másolhatók.

A hevederzár szerelés cégünknél kiszállási díj nélkül történik. Minden elvégzett munkánkra egy év teljes körű garanciát vállalunk, ezzel is bizonyítva, hogy értünk ahhoz, amit csinálunk. Eddig még senki nem keresett fel minket, akik igénybe vették a hevederár szerelés szolgáltatásunkat, hogy gondjuk adódott volna. Számunkra a legnagyobb referencia az elégedett ügyfél.

Vegye igénybe Ön is a hevederzár szerelés szolgáltatásunkat megelőzés céljából és abban az esetben is, ha el kell hárítani a problémát.

 Ide kattintva találja meg weboldalunkat.