Hevederzár szerelés – Legyen biztonságban, otthonában!

By | augusztus 30, 2014

A hevederzár szerelés a legkeresettebb a lakatos szakmában. Ennek oka, hogy nagyfokú biztonságot nyújt, az egyszerű zárakhoz képest. Szeretnénk kitérni a hevederzárak típusára és bemutatni azt.

A hevederzár egyik kedvelt típusa a prezídium zár. Garázsajtóra, egy vagy kétszárnyú ajtóra, illetve bármilyen vastagságú ajtóra könnyedén felszerelhető. Fúrásvédett betétet tartalmaz az alapfelszereltség. Azonban más betéttel is kérhető. A cilinderbetét felszerelése miatt megakadályozza, hogy eltörjék, vagy meghúzzák azt. Jobbra és balra 3-3 darab csap megy ki. Egyszerre így hat ponton fog. A zárnyelvek két fordítás alatt mennek bele a nyelvbe. Ha a bejárati ajtó üvegezett, úgy az ellátható belső törésvédelemmel. Az ablakon keresztül így megakadályozható a betörés. Egyedi méretben és színben lehet elkészíttetni, hogy minden helyzetben a lehető legjobban mutasson. A hevederzárnak, csak úgy, mint a többi zárnak több típusa van. Függőleges, vízszintes, kereszt alakú és egyedi kombinációjú hevederzár.

A biztibuk hevederzár olyan zárbetéttel rendelkezik, mely véd a savazás, fúrás és törés ellen. Kívülről egy olyan pajzs védi, mely megakadályozza a fúrást és a törést. A törésvédelem belülről is garantált. Típusai: függőleges, vízszintes és vízszintes kétszárnyú.

A hevederzárak világa igen nagy. Magas védelmet nyújtanak, így mindenki biztonságban érezheti magát otthonában. Minden zár mellé ajánlani szoktuk a gordiusz védőpajzsot. Ez szinte minden betörési módszer ellen maximális védelmet nyújt. Fúrás, törés, rétegezés, ragasztás, kopogtatás, meghúzás.
Az évek során egyetlen olyan zárral sem dolgoztunk együtt, mely nagyobb védelmet nyújtott volna. Azoknak az ügyfeleknek is ezeket, a zárakat szoktuk ajánlani, akik zárcserén gondolkodnak. Ez a zár biztosítja azt is, hogy a biztosító elvárásaink megfeleljen az ingatlan. Ugyanis aki biztosítást köt, annak nagyon fontos, hogy megfelelő zárat szerezzen be. Rosszul védett otthonokért nem fizet a biztosító.

A statisztika kimutatta, hogy azokban a házakban és lakásokban, ahol hevederzár van felszerelve a betörések aránya minimális. Ugyanis, mint ahogy a fentiek alapján olvasni lehet, kifog a betörőkön. A rosszul védett lakások azonban nincsenek a betörők ellen biztonságban.
Ha úgy döntenek, hogy szeretnének biztonságosabb környezetben élni, akkor hívjanak minket és megtaláljuk Önök számára a legjobb hevederzárat.